OPG

Bervita

Svetvinčenat

OPG

Bervita

Adresa:
Brščići 5A, Juršići, Svetvinčenat
Županija:
Istarska
Telefon:
098/1635825; 098/459330
E-mail:
brajdine.lounge@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

Malo smo poljoprivredno gospodarstvo, nositelja Mirjane i Dragana Vitasović, čija je primarna djelatnost uzgoj maslina te proizvodnja ekstra djevičanskog maslinovog ulja pod brandom BERVITA. Uz to proizvodimo i smokvenjak (samljevena suha smokva oblikovana kao sir). Mlada smo četveročlana obitelj i rad nam je uklesan u gene, a poljoprivreda je tradicija generacijama u našim obiteljima te je pokušavamo održati, unaprijediti i oplemeniti. Uz navedene kulture, obrađujemo i polje lavande te proizvodimo eterično ulje lavandina, a u ponudi je i hidrolat (cvjetna vodica) idealan za njegu svih tipova kože. Maslinici se nalaze na više lokacija, jedni na OPG-u s pogledom na Učku, a drugi na 5 km od mora upijajući sol. Starosti im varira od 3 do 300 godina. Proizvodimo više sortno ekstra djevičansko ulje, ono koje se pokazalo najbolje i najpitkije za našu obitelj, naše prijatelje i naše vjerne i redovne klijente. Više slušamo naše goste s kojima uživamo u degustacijama negoli svjetske trendove koji se često mijenjaju. No, dovoljno je čuti ono što je i sam Marco Valerio Marcial zapisao prije 2.000 godina uspoređujući rodnu Cordobu s istarskim maslinovim uljem: "Kordobo, koja si rodnija od uljevitoga Venafra, savršena koliko i ulje iz Istre". Sjedište OPG-a nalazi se u uređenom zaseoku Brščići, točno između Svetvinčenta i Vodnjana, kojeg okružuje tradicionalni i kultivirani istarski krajolik. Svoje proizvode uglavnom plasiramo na kućnom pragu domaćim i stranim kupcima.

Nagrade i priznanja

Sudjelujemo na sajmovima, smotrama i izložbama vezanim za promociju maslinarstva i maslinovog ulja kako bismo pratili kvalitetu i potvrdili rezultate rada. Kvaliteta naših proizvoda prepoznata je i od struke te možemo navesti priznanja poput: OLEUM OLIVARUM, Krasica, dvije zlatne medalje 2018.; Smotra maslinovog ulja u Fažani, zlatna medalja 2018, i 2019.; Međunarodna manifestacija maslinara Mediterana MASLINA Split 2020., zlatna medalja; Međunarodna manifestacija maslinara Mediterana MASLINA Split 2020., plaketa za osvojen certifikat vrhunska - premium ekstra djevičanska maslinova ulja.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram