OPG

Bošnjak

Sičice

OPG

Bošnjak

Adresa:
(Sičice 94), Sičice
Županija:
Brodsko-posavska
Telefon:
098/349490
E-mail:
pivo.bosnjak@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

Na OPG-u Ivan Bošnjak bavimo se proizvodnjom piva i jakih alkoholnih pića te ugostiteljstvom. Imamo tri člana i jednog zaposlenog. Od 2000. kuhamo, a od 2008. na tržištu nudimo nefiltrirani i nepasterizirani lager "Domaće pivo Bošnjak". Od 2018. nudimo i craft GIN MB72. Od 2010. OPG Bošnjak postaje i službeno Turističko seljačko obiteljsko gospodarstvo jer dobiva Rješenje o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u seljačkom domaćinstvu. Time Kušaonica domaćeg piva u Sičicama postaje zanimljiva točka u itinereru mnogih izletnika i mjesto druženja i opuštanja uz posebnu kapljicu sazdanu isključivo od prirodnih sastojaka: vode, ječmenog slada, hmelja i pivskog kvasca. Domaće pivo je punog okusa i bogate pjene, najčešće varijante su svijetlo i tamno. Ako ih pomiješamo dobivamo treću varijantu: rezano domaće pivo. Uz pivo kuhano na seoskom domaćinstvu možete kušati pivsku rakijicu te likere spravljene na bazi pivske rakijice.

Nagrade i priznanja

Sudjelovali smo na brojnim sajmovima gdje smo osvajali nagrade poput 1. mjesta na "Olimpivskim igrama 2016." u Slavonskom Brodu.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram