OPG

Brne

Primošten

OPG

Brne

Adresa:
Splitska 33, Primošten
Županija:
Šibensko-kninska
Telefon:
091/8838135
E-mail:
brne.opg@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

Generacijama je način života obitelji Jadrijević, obiteljskim nadimkom Brne, povezan s radom na zemlji. Obrada zemlje, uzgoj vinove loze i maslina, plodovi rada cijele obitelji omogućavali su njezin opstanak i u teškim vremenima. Danas naša obitelj predstavlja četvrtu aktivnu generaciju primoštenskih vinogradara, vinara i maslinara Jadrijevića, Brninih. Vinogradarstvo je dugogodišnja obiteljska strast. U našem najstarijem vinogradu Kremik i dalje stoji bunar na kojem je uklesana davna 1920. godina. Ljubav prema Babiću nas motivira te puno sati godišnje obrađujemo i njegujemo vinograde na lokacijama Bucavac i Kremik. Zajedničke obiteljske berbe grožđa, berbe maslina utkane su i danas u naše živote kroz uspomene i brigu za vinograde i stare maslinike, ali i za uživanje u plodovima svoga rada – u guštanju u dobroj kapljici Babića i maslinovog ulja.

Nagrade i priznanja

- diploma za brončanu medalju, ekstradjevičansko maslinovo ulje, Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji 2016. - diploma za djevičansku kvalitetu ulja, Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji, 2019.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram