OPG

Đuračić

Ston

OPG

Đuračić

Adresa:
Hodilje 26, Ston
Županija:
Dubrovačko-neretvanska
Telefon:
099/6776407
E-mail:
natura.dalmatia@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

OPG Đuračić/Natura Dalmatia se bavi ekološkim uzgojem i preradom maslina te začinskog i aromatičnog bilja. OPG je osnovan 1995. godine, a ukupno ima pet članova. Među našim proizvodima ćete pronaći maslinovo ulje, začinsko bilje i začinske soli, eterična ulja lavande, ružmarina i smilja, hidrolate lavande, ružmarina i smilja, domaće sapune, meleme smilja, lavande i nevena. Nalazimo se u Stonu na poluotoku Pelješcu, a nudimo mogućnost dostave po čitavoj Hrvatskoj. Za on-line narudžbu posjetite našu web stranicu www.naturadalmatia.hr.

Nagrade i priznanja

Svake godine sudjelujemo na manifestaciji maslinara te za naše proizvode dobijamo medalje. 2020. godine smo na Festivalu masline u Zagrebu osvojili srebrenu medalju za ekološko maslinovo ulje sotre oblica, a u Splitu zlatnu medalju za kvalitetu pakovine ekološko ekstra djevičansko maslinovo ulje sorte oblica, zlato za crne sušene masline u maslinovom ulju, zlato za maslinovo ulje sa čili paprikom, zlato za maslinovo ulje sa bosiljkom, zlato za maslinovo ulje sa origanom, srebro za suhe rajčice u maslinovom ulju te još brojne druge.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram