OPG

Katalenić

Donja Poljana

OPG

Katalenić

Adresa:
Martina Pušteka 9, Donja Poljana
Županija:
Varaždinska
Telefon:
098/865265
E-mail:
damirkatalenic0504@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

OPG Katalenić je osnovan 2003. godine od strane bake Marije. S ciljem napretka gospodarstva, 2015. godine prehrambeni tehničar Damir Katalenić postaje novi nositelj gospodarstva. Godinu kasnije naš OPG prolazi na natječaju ruralnog razvoja i uz pomoć sredstava iz EU fondova izgrađujemo plastenik za uzgoj povrća. 2019. godine odlučujemo se na potpuno novi korak s ciljem daljnjeg rasta našeg gospodarstva. Krenuli smo s uzgojem šampinjona s jednim uzgojnim prostorom, uskoro napravili drugi, a sada je već i treći u završnoj fazi. Tako su se šampinjoni brzo promaknuli u našu glavnu kulturu. Plodove našeg gospodarstva prodajemo na kućnom pragu i na tržnici u Prelogu, a radimo s tvrtkama za otkup, restoranima i drugim ugostiteljima. Danas brojimo četiri člana, a u potrazi smo za novim partnerima i kupcima te smo otvoreni za razgovor i suradnju. Obratite nam se s povjerenjem.

Nagrade i priznanja

2016. godine smo dobili potporu iz EU fondova na natječaju iz ruralnog razvoja za izgradnju plastenika od 128 m² u svrhu uzgoja povrća.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram