OPG

Kraljić

Bjelovar

OPG

Kraljić

Adresa:
Ciglena (br.79), Bjelovar
Županija:
Bjelovarsko-bilogorska
Telefon:
098/9259072
E-mail:
ankicakraljic544@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

OPG Ankica Kraljić se bavi proizvodnjom i prodajom mliječnih proizvoda i domaćih kravljih sireva, a postoji od 2000. godine. Dobitnici smo nagrade Najveći kvargl na svijetu. Bjelovarski kvargl je hrvatski sir s bjelovarsko-bilogorskog područja, proizvodi se uz pomoć svježeg kravljeg mlijeka simentalki, kojem se nakon cijeđenja dodaju sol i slatka paprika, a zatim se oblikuje ručno u skladu s tradicionalnim postupkom, u male stošce koji se suše i dime. Zaštita tog sira temelji se na njegovu tradicionalnom načinu proizvodnje u bjelovarsko–bilogorskom području, čime je postao 25. hrvatski proizvod sa zasticenom oznakom zemljopisnog podrijetla.

Nagrade i priznanja

Na Danima sira u Grubišnom Polju dobili smo priznanje za inovativnost sira "Ciglenske kuglice". Ovojili smo i brojne zlatne, srebrne i brončane medalje za sireve 2018., ponosni smo proizvođači Najvećeg kvargla na svijetu.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram