OPG

Krnčević

Lastovo

OPG

Krnčević

Adresa:
(Brune Bušića 2), Lastovo
Županija:
Dubrovačko-neretvanska
Telefon:
095/3683984
E-mail:
darinkakrncevic@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

OPG Darinka Krnčević se bavi uzgojem i pregradom voća i povrća. Nalazimo se na prelijepom otoku Lastovu, a nudimo mogućnost dostave. Među našim proizvodima možete pronaći džemove s korom naranče i limuna, džem od kore breskve vinogradarske, indijske smokve (kaktusa), kapari, motar, smokvu te likere od naranče, limuna i mirte, ali i rakije od travarice, rogača i ruže, arancine, smokvu u prošeku te nezaobilazno maslinovo ulje.

Nagrade i priznanja

Svi naši proizvodi imaju oznaku Hrvatski otočni proizvod. Džem limuna, rakija travarica i rogač imaju oznaku Plavi ceker, motar i kapari oznaku EKO. Osvojili smo mnogo priznanja i medalja na raznim manifestacijama kao što je Intrada - srebro za maslinovo ulje, Hrvatsko selo - Brončani suncokret, plakati - Malo misto veliki uspjeh, zlatne i srebrne medalje za likere i rakije na Sabatini te najviše medalja i priznanja za kompletni asortiman.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram