OPG

Laptalo

Dubrovnik

OPG

Laptalo

Adresa:
Gromača 56, Zaton, Dubrovnik
Županija:
Dubrovačko-neretvanska
Telefon:
099/2183612; 020/881186
E-mail:
laptaloagro@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

Na OPG-u Laptalo se bavimo proizvodnjom maslinovog ulja, vina, džemova, likera, rakija, sušenog voća te uzgojem povrća. Također, nudimo uslugu hrane i pića te pružamo uslugu smještaja. Sve dosadašnje generacije obitelji Laptalo živjele su od škrte zemlje koja “daje i ne daje”, od loze, maslina ,ulja i vina. Slijedeći navike i običaje svojih predaka, obnovili smo obiteljsku kuću, porušenu u Domovinskom ratu, a koju je nositelj OPG-a naslijedio od svoje majke te je njoj u čast nazvao Villa Kate. Danas sa svojom suprugom i dvije prekrasne kćeri tu sretno živi i bavim se agroturizmom. Obnovili smo i staru konobu, pojate i gumno te tako zaustavili vrijeme. Moto našeg gospodarstva je: “? ????? ?????? ???? ???????? ??? ???š??? ???????”.

Nagrade i priznanja

2015. godine smo osvojili Suncokret ruralnog turizma i Zlatnu naranču DNŽ-a. Sudjelujemo na raznim sajmovima: ulje, vino, Najuzornija seoska žena i Uskrs u Primorju.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram