OPG

Marević

Kobiljača

OPG

Marević

Adresa:
Kobiljača 10/2, Kobiljača
Županija:
Dubrovačko-neretvanska
Telefon:
091/5347153; 095/5628661
E-mail:
davor.marevic@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

Tradicionalno obiteljski se bavimo uzgojem grožđa te proizvodnjom vina, rakija i likera kao i proizvodnjom smokava i preradom istih. Naš OPG je registriran od 2003. godine, a ima nositelja i tri člana. Rasprostire se na 4 ha i to 3.5 pod nasadima vinove loze i 0.5 pod smokvama. Među našim proizvodima možete pronaći vina (bijelo Zlatarica, crno Plavka, rose), rakije (Lozovača, Smokovača, Travarica) i likere (Višnjevača, Šipak, Mirta, Orahovača, Mandarina, Rogač, Smokva, Ružovača) te zelene i suhe smokve kao i proizvode od smokve (energetske pločice, džemovi) i grožđe. Upoznajte nas preko promo videa na www.vimeo.com, a sve što trebate je upisati naziv našeg OPG-a.

Nagrade i priznanja

Sudjelovali smo na sajmovima u Dubrovniku (Mediteranski, sajam Zdrave hrane i ljekovitog bilja), Splitu (Domestic, Sasso, Adriatic, Gast), Biogradu na moru (Biograd boat show), Gospiću (Jesen u Lici), Zagrebu (Sajam zdrave hrane, Prigorski dani) i na sajmovima po priobalnim mjestima Makarske rivijere.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram