OPG

Pinka

Postira

OPG

Pinka

Adresa:
Polježice 69, Postira
Županija:
Splitsko-dalmatinska
Telefon:
091/5384541, 091/6022841
E-mail:
opgpinkagospodnetic@gmail.com, pinka.prirodnakozmetika@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

OPG Pinka Gospodnetić ponosi se dugogodišnjom obiteljskom tradicijom u proizvodnji certificiranog ekološkog ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz mjesta Postira na otoku Braču. Bavimo se i proizvodnjom prirodnih kozmetičkih proizvoda od strane našeg farmaceuta. Proizvodnja se temelji na certificiranim organskim hladno prešanim biljnim uljima, voskovima, maceratima i esencijalnim uljima visoke kvalitete, u skladu s ISO standardom 1223: 2009. Na našem eko-imanju koje se prostire na 15 ha bavimo se i vinogradarstvom, ovčarstvom, ali i agroturizmom. Pođite u virtualni obilazak našeg OPG-a na stranici www.youtube.com tako da upišete "PINKA Olive oil&Natural cosmetics", ili na link https://youtu.be/qc-TSitpUbU.

Nagrade i priznanja

MEĐUNAORDNA MANIFESTACIJA NOČNJAK 2020- NAJBOLJI KOZMETIČKI PROIZVOD "TANNY SUNNY" Balzam za brzo tamnjenje, ZLATNA MEDALJA " MASLINA&SMILJE" Hranjiva krema za ruke, ZLATNA MEDALJA "BRAČKI CMILJ" Anti-age ulje za lice. HRVATSKI OTOČNI PROIZVOD (HOP) 2019- COCO&JOJOBA Hranjivi balzam za usne, GUSTA I ZDRAVA KOSA Hranjivi šampon za kosu.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram