OPG

Maline Polović

Duga Resa

OPG

Maline Polović

Adresa:
Mrežnički Brig 56, Duga Resa
Županija:
Karlovačka
Telefon:
098/9537215
E-mail:
radinovic.marijana@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

Naše obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, OPG Maline Polović, bavi se uzgojem bobičastog voća, maline, kupine i aronije. Pretežito uzgajamo malinu na površini od jednog hektara zemlje tj. osobno (ručno) sami obrađujemo 4.000 sadnica malina i 500 sadnica aronije. Malina je naša ljubav i njoj posvećujemo svo svoje vrijeme što znači da počinjemo u 2. mjesecu s obrezivanjem, gnojidbom, vezivanjem pa sve do skoro pred sezonu u 5. mjesecu provodimo vrijeme u nasadu. Taj posao nas iznimno opušta, a briga o malinama i pažnja posvećena njima se pokazuje već sredinom 6. mjeseca kada možete vidjeti koju težinu malina doseže, čak do 13 g jedna, a mi smo posebno ponosni kad vidimo takve rezultate. Osim svježih malina u ponudi nudimo također prerađevine od malina kao što su džemovi od maline i džem s dodatkom vanilije, cimeta i stevije. Također imamo sirup od maline (malinovac), naš najprodavaniji proizvod, džem od kupine, sirup od kupine te 100% matični sok od aronije bez vode i konzervansa.

Nagrade i priznanja

Bila nam je čast posjetiti 2 godine zaredom Večer gljivarstva u Dugoj Resi u Amfiteatru gdje smo samo bili gosti, ali nismo sudjelovali u natjecanjima.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram