OPG

Pranjić

Sela

OPG

Pranjić

Adresa:
(Jazvenik 8e), Sela
Županija:
Sisačko-moslavačka
Telefon:
091/5892346
E-mail:
vesnapranjic05@gmail.com
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

OPG Vesna Pranjić se bavi vinogradarstvom i vinarstvom. Profesionalno se bavimo uzgojem grožđa i proizvodnjom vina među kojima ističemo škrlet, graševinu, rizling rajnski i frankovku. Naš OPG je iz Siska, a vinogradi se nalaze u Jazveniku. Naš vinograd i najstariji objekt potječu iz davne 1847. godine. Prije tridesetak godina vinograd dolazi u posjed obitelji Marinčić. Isprva kao mali vinograd sa oko 800 trsova isključivo kao hobi i za potrebe obitelji, a 1990. raste na 1.400 trsova i tada se počinje razmišljati o plasmanu vina na tržište. 2000. godine dolazimo na sadašnjih 3800 trsova u rodu i količinu vina od 3.500-4.000 litara. U proljeće 2008. godine sadimo novi vinograd sa sortom Graševina od 4500 trsova. Radove u vinogradu i podrumu uz potrebnu mehanizaciju i opremu obavlja isključivo obitelj, osim berbe i sličnih poslova.

Nagrade i priznanja

Sudionici smo lokalnih izložbi i manifestacija u Petrinji, Sisku, Kutini i Daruvaru te sajmova u Lovranu, Zaostrogu, Zagrebu, Biogradu, Orahovici i Virovitici.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram