OPG

San Rocco

Poreč

OPG

San Rocco

Adresa:
Fuškulin 12, Poreč
Županija:
Istarska
Telefon:
091/2269966
E-mail:
silvano@opg-bartolic.hr
Mogućnost dostave: DA

Naši proizvodi

O nama

OPG San Rocco vl. Bartolic Silvano je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo sa stogodišnjom tradicijom, a nalazimo se u selu Fuškulin 4 km. od mora i 7 km od Poreča. Ponosni smo na naš maslinik od 800 stabala maslina iz kojih proizvodimo ekstra djevičansko maslinovo ulje čiju kvalitetu svake godine dokazujemo mnogobrojnim nagradama i priznanjima ostvarenim na raznim manifestacijama diljem Hrvatske. Danas proizvodimo povrće tijekom cijele godine u plasteniku i na otvorenom na cca. 1.5 ha. Tijekom 4. i 5. mjeseca nude se kvalitetne presadnice paprike, više vrsta rajčice, krastavaca, peršina, celera, batata, kiwana, a tijekom cijelog ljeta sadnice začinskog bilja, paulovnije, ceanothus, pasiflore, slatkog pelina te raznog rezanog začinskog bilja. Plan nam je u skorije vrijeme otvoriti malu konobu za degustaciju i prodaju ulja u sklopu kojega će biti i nekoliko apartmana.

Nagrade i priznanja

Već nekoliko godina sudjelujemo na maslinarskim manifestacijama, a posebno smo ponosni da se naše ulje nalazi već četvrtu godinu u poznatom svjetskom vodiču maslinovog ulja “Flos Olei” među 80 ulja iz Hrvatske. Tijekom našeg dugog postojanja sakupili smo preko 30 medalja i stečenih diploma za maslinovo ulje.

Fotogalerija

Partneri na projektu
INO-PRO logoHrvatska zajednica županija logo
error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram